Reading Assistant

Fast Forword

Unieke Engelstalige leesvaardigheid software met directe feedback
Geschikt voor: VVTO, TPO & TTO
Een doorlopende leerlijn van groep 1 tot eind voortgezet onderwijs
Evidence-based en meer dan 20 jaar neurowetenschappelijk onderzoek

Door vroeg met een tweede taal te beginnen kunnen kinderen door de online software Reading Assistant een voorsprong in leesvaardigheid opbouwen. Je vergroot hiermee naast de leesvaardigheid ook het begrijpend lezen in de Engelse taal. Door de spraakherkenning en de directe feedback zal ook de uitspraak aanzienlijk verbeteren.

Een doorlopende leerlijn van groep 4 tot eind voortgezet onderwijs
Reading Assistant is één volledige cloud oplossing. Deze biedt een fantastische ondersteuning bij het meten en ontwikkelen van de Engelse taal voor kinderen in het primair en voortgezet onderwijs. Het unieke van de software is de directe feedback die een leerling ontvangt na het uitvoeren van een oefening. Het programma is zowel individueel als klassikaal door leerlingen te gebruiken en geeft op persoonlijk niveau direct een terugkoppeling. Het betreft zeer geavanceerde spraaktechnologie waar jarenlange wetenschappelijke research en ontwikkeling aan ten grondslag ligt. Wereldwijd maken zeer veel leerlingen reeds gebruik van de software en de resultaten zijn uitstekend. Er wordt gewerkt met verschillende niveaus zodat alle klassen in het tweetalig primair- en voortgezet onderwijs kunnen worden ondersteund. De uit- en instroom verlopen soepel waardoor er een doorlopende leerlijn ontstaat tot 17+.

Hoe Reading Assistant helpt …
De ontwikkeling van leesvaardigheid en leesniveau gaat met sprongen vooruit. Hardop lezen wordt door het programma begeleid met directe feedback waardoor de uitspraak verbetert. De leerling zal ook op ander gebieden beter gaan presteren. Geeft leerkrachten vrijheid om aandacht voor de leerling anders in te delen.

Hoe zet je Reading Assistant in …
Individueel of klassikaal vanaf 20 min 3x per week
Klassikaal met gebruik van het digibord
Extra oefenen tijdens interne begeleiding
Ook thuisgebruik door 1:1 reading coaching

Reading Assistant wereldwijd al meer dan 3 miljoen gebruikers
Reading Assistant is evidence-based en meer dan 20 jaar neurowetenschappelijk onderzoek aan voorafgegaan. Na gebruik van Reading Assistant leerlingen verbeteren leesniveau met 50% boven gemiddeld.

6 maanden vooruitgang leesvaardigheid verbeteren in slechts één maand?

Vraag kosteloos en geheel vrijblijvende proefperiode aan en maak kennis met deze geavanceerde software?

Tweetalig onderwijs

In het diepe gesprongen om tweetalig onderwijs aan te bieden?

Wij merken dat veel scholen worstelen met de vraag hoe dit vorm te geven en welke materialen te gebruiken. Er zijn veel fysieke materialen beschikbaar maar digitaal is het aanbod beperkt. Wij denken u met onze geavanceerde Reading software met directe feedback (tutor) goed te kunnen helpen om uw programma vorm te geven en de ontwikkeling van de Engelse taal voor uw leerlingen sterk te bevorderen.

Request demo or pricing>>

Stereo headset

De zacht gevoerde oorschelpen schermen omgevingsgeluid betrouwbaar af, zodat je je helemaal op de tekst kunt concentreren. Via de microfoon kun je goed en eenvoudig binnen het programma je gesproken tekst opnemen.

Kenmerken
– Verstelbaar in grootte
– Gering gewicht van slechts 180 gram
– PC, Mac en mobiele apparaten met een 3,5mm stereo-aansluiting

Bestel>>

Ecostiek concentratiescherm

Zowel visuele prikkels als geluidsprikkels worden weggenomen. Uitermate geschikt voor Reading Assistant wanneer er meerdere leerlingen tegelijkertijd met het programma werken.

Bestel>>